Ziaja- tuotesarja on kiinnostanut minua jo jonkin aikaa. Sokoksella olen tähän luonnonkosmetiikkamerkkiin törmännyt mutten ole kuitenkaan saanut sitä itselleni ostettua. Tein tilauksen viime kuussa Eleven.fi kun löysin heidän valikoimastaan Ziajan tuotteita.

Koko%20tilaus.jpg

Innostuin ja tilasin sitten jokaista tuotetta muutaman kappaleen. Nämä tilaamani tuotteet ovat sekaihon ja epäpuhtaan ihon tarpeisiin. Olen monenlaisia tuotteita käyttänyt, mutta en ole saanut toivottua tulosta kasvojeni iholle. Toivottavasti nämä yllättävät positiivisesti.

Manuka.jpg

Manuka Tree päivä- ja yövoide ( 50ml ). Päivävoiteen luvataan vähentävän epäpuhtauksia ja ihon kiiltoa. Rauhoittaa, kosteuttaa ja tasoittaa ihon sävyä. Suojakerroin 10.

Yövoide sisältää 3% mantelihappoa, joka kevyesti kuorii ihoa ehkäisten ihohuokosien tukkeutumista. Antibakteerinen koostumus.

Näitä olen käyttänyt viikon ajan, päivävoide ei ihoni kiiltoa hillitse. Mutta minulla onkin harvinaisen omalaatuinen sekaiho. Muuten kyllä jättää kivan tunteen ja meikin alla olen tykkänyt tästä kyllä. Yövoide tuntuu ihan perusvoiteelta, ihoni tykkää.

 

Kasvovesi.jpg

Sekaiholle tarkoitettu hellästi puhdistava, laajentuneita ihohuokosia supistava, alkoholiton kasvovesi joka päiväiseen käyttöön. Cucumber Face Toner (200ml) sisältää B 5-vitamiinia ja kurkku-uutetta ( näin uskalsin suomentaa ). Raikkaan tuntuinen kasvovesi, joka ei jätä kasvojen ihoa ns. lähmäiseksi. Käytän tätä aamuin illoin ja tykkään tästä myös.

 

Kurkkurasva.jpg

Cucumber Face cream (50ml) rasvaiselle ja sekaiholle tarkoitettu kosteuttava, hoitava ja rauhoittava voide, joka tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja tasoittaa ihonsävyä. Sisältää B5, A ja E- vitamiineja sekä kurkku-uutetta. Tätä olen kokeillut päivä- sekä yövoiteena. Raikkaan tuoksuinen, hyvin ihoon imeytyvä voide. Jättää mukavan tuntuisen pinnan ja meikin alle sopiva.

 

Ziajalta löytyy erilaisten ihojen tarpeisiin tuotteita. On kuiva-, normaali-, seka- sekä ikääntyvälle ja herkkä-ihoisille tarkoitettuja päivä- ja yövoiteita sekä silmänympärysvoiteita. Kasvojen puhdistustuotteita, silmämeikin poistoon sekä kasvojen kuorinta-aineita ja naamioita. 

Löytyy myös suihkusaippuaa, sokerikuorintaa ja vartalovoiteita. Käsi- ja jalkavoiteita. Taitaa tuotesarjassa olla myös itseruskettavaa voidetta vartalolle ja aurinkosuojavoiteita.

Eli aika kaiken kattava sarja. Itse aion kyllä tutustua enemmän tähän sarjaan. Sokoksen  verkkokaupasta ainakin löytyy jonkin verran tuotteita ja hinta on näissä edullinen. Hinta ei nouse yli 15€ yksittäispakkauksilla. 

 

Muita Ziajaan ihastuneita?