Olen parin viime vuoden aikana tutustunut mysliin ja todennut sen oikein maistuvaksi jugurtin kera. Erityisesti pidän tästä Elovenan omena-mantelimyslistä. Nykyään on kyllä kauppojen hyllyissä niin paljon erilaisia myslejä, että sieltä joukosta löytyy kyllä erittäin maistuvia sekä niitä jotka ei käy makuaistin kanssa yhteen lainkaan. 

elovena.jpg

No viime viikolla ostin ensimmäistä kertaa granolaa. Josta jokainen on tietenkin kuullut, mutta minäkään en oikein ole tiennyt miten se eroaa myslistä? Granolassa on mukana rasvaa ja makeutusainetta. Esimerkiksi auringonkukkaöljyä, siirappia tai hunajaa. 

u.jpg

Tämä Tescon Seven Nut granola on Akaasiahunajaa ja pähkinöitä sisältävä paahdettu kauramysli. Näyttää tässä olevan vielä erikseen sokeria ja siirappia ja rapsiöljyä. Maku on hivenen liian makea mutta ei häiritsevä.

ome.jpg 

Ilta- tai aamupalana mukava annos. Kyllä minä taidan tutustua vielä muihinkin granolatuotteisiin. On se vaan hyvää!

 

Pakko vinkata loppuun hyvästä kahvista. Sain ystävältäni vinkin, ja tämän kahvin maistamisen jälkeen en ole oikeastaan muuta juonutkaan. Ihan älyttömän hyvää, täyteläisen makuinen kahvi. Löfbergs Magnifika!

khv.jpg

Tämän jälkeen ei ole paluuta entiseen KultaKatriinaan :)