Eräs päivä tutkiskelin meikkejäni ja muita tuotteita, että pitääkö heittää pois jo vanhentuneita tuotteita tai ostaa kesää varten jotain kevyempää kasvoille. Minulla on talvisaikaan pintakuiva sekaiho ja kesällä se taipuu rasvaisemman puolelle, joten samojen tuotteiden käyttö ympäri vuoden on mahdotonta.

WP_20170529_010.jpg

Jotain uusia juttuja on tullut ostettua ja joitakin jo kokeiltuakin.

WP_20170529_004.jpg

Ensinnä aurinkotuotteet. Minä opettelen tosissani käyttämään aurinkosuojavoiteita. Aurinko on tehnyt tuhoa kasvojeni iholle jaa nyt koitan epätoivoisesti suojata ettei enempää näkyviä jälkiä syntyisi. Kasvoilla käytän Hawaiian Tropic silk hydration SPF 30, jonka levitän seerumin päälle. Tämä käy meikin alle ja ei jätä ihoa tahmaiseksi.

Vartalolle ostin apteekista VICHY aurinkovoiteen SPF 50+ vartalolle ja kasvoille. Tätä en ole vielä käyttänyt, mutta aiempien VICHY tuotekokemusten perusteella en usko että tämä on hukkaostos.

WP_20170529_003.jpg

Uutuus, joka tullut keväällä kauppoihin: Loreal Hydra Genius aloe water. Kosteuttava hoitoneste on tarpeeksi minun iholleni aamuisin ja iltaisin. Ihanan kevyt ja tuoksuu taivaalliselle. 

Lumenen Bright now blur, silottava ja huokosia häivyttävä voide. Tästä olen tykännyt koska olen kokeillut tuotteita jotka pitäisi kasvojeni ihoa mattaisena edes työpäivän ajan, niin tämä on ainoa jolla pärjään pisimpään. Toki jossain vaiheessa on paineltava paperiin liika kiilto naamasta mutta tällä tuotteella pääsen jo pitkälle!

WP_20170529_006.jpg

Kicksistä löysin jotain uutta ja mukavaa. Kicksin omasta kosmetiikkasarjasta uuden Skin enhancer tinted hydrating gel cream SPF 20. Tästä ostin hieman tummemman sävyn kesäksi. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta innolla odotan miltä tämä tuntuu ja näyttää iholla.

Ostin myös hieman tummemman sävyisen peiteaineen kesää varten, jotta saa iholta punoittavat ja sinertävät jutut piiloon. Total correction high coverage concealer. Tällä selvitään kesästä.

Ja poskille hehkua, tämä on viime kesänä ostettu poskipuna, mutten muista miksen ole tätä käyttänyt. Aivan upea sävy. Make Up Storen Fresh Rose!

WP_20170529_008.jpg

Kicksillä käydessäni minun oli ostettava pari juttua kesäiseen silmämeikkiin. Kicksin oma Baked eye colour sävyssä Sunset Boulevard, korostaa mukavasti silmieni sinistä sävyä. Ja tämän kanssa sopii tehdä vaikka rajaukset turkoosilla Surffer girl Cream shadow Stickillä.

Rimmelin luomiväripaletin Smokey Purplen ostin osittain sen takia, kun olen etsinyt tietyn väristä täydellistä luomiväriä, joka olisi harmaan, violetin roosan sekoitus. En ole sitä löytänyt joten siihen asti saa kelvata tämä Rimmelin paletti. 

Näillä tuotteilla koitan kesän pärjätä. Ja on mukavaa kun kesäaikaan pärjää kevyemmällä arsenaalilla kosmetiikkaa.

 

Oletteko te ostaneet jotain kauneus- tai meikkituotteita kesää varten?