Viime viikolla kävin ohi mennen Lidlissä ja huomasin jotain aivan mahtavaa! Siellä oli akryylimaaleja, mixed media-aineita ja maalauspahveja ym. No ei kun koppa täyteen ja kotia ihmettelemään. 

WP_20170128_014.jpg

Vesipohjainen akryylisuihke. Näitä tämän tyylisiä suihkeita olen etsinyt vaikka minkälaisista askartelukaupoista ym, mutta ainut missä näitä olen nähnyt on joissakin verkkokaupoissa. Minähän olen sellainen, että haluan ensin tutkia näitä tuotteita ennen kun ostan joten nettikaupat ei oikein ole mun juttu.

Pakkauksessa sanoteen näin: 

Sopii sapluunatöihin, taustojen maalaamiseen sekä huokoisille pinnoille kuten kankaalle paperille tai puupinnalle ja sekatekniikalla tehtäviin töihin. Värejä voi sekoittaa keskenään ja näitä voi ohentaa vedellä. Nopeasti kuivuva sekä valon- ja vedenkestäviä.

Ostinkin näitä pari pakettia.

 

WP_20170128_017.jpg

Kuvassa ylempänä on Akryyliefektitahna. En ole vielä kokeillut miltä nämä näyttää työstäessä, mutta luulen että sopivat hyvin sapluunatöihin, sekä tuomaan erilaisia pintoja työhön. Helmiäistä näyttäisi olevan yhessä tuubissa. Jännä nähä miltä nämä näyttävät.

Alempana on ilmava akryylitahna. Kivat värit. Sapluuna töihin sopiva, tehostamisaine erilaisilla lastoilla levitys ja kuvioiden tekoon. Sekatekniikkatöihin. Mielenkiintoista päästä kokeilemaan.

 

WP_20170128_019.jpg

Ylempänä kuvassa on hyvin peittävät metallinhohtoiset akryylivärit. Näillä saa varmasti tehtyä kivoja taustoja töihin.

 

Alempana on sitten se varsinainen löytö! Näitä medium-tuotteita oli vaikea löytää täältä Jyväskylästä. 

Akryylipohjustusaine, toisin sanoen voidaan käyttää kollaasiliimana, pohjustusaineena. Voimakkaaasti liimaava vesipohjainen. Sopii kankaalle , paperille, puupinnalle. Sekatekniikkatöihin. Pakkauksessa on kolme valkoista ja yksi musta tuubi. 

 

WP_20170128_021.jpg

Ja kaappasin mukaani näitä maalauspahveja. Tykkään käyttää näitä ehkäpä jopa enempi kuin varsinaisia canvas-pohjia, nämä ovat tukevampia ja näihin on helpompi maalata.

Että sellaset löydöt Lidlistä ja ihan sattumalta! En malta, että pääsisin testaamaan näitä aineita, mutta tällä hetkellä arki kovin hektistä että täytyy jostain kohdin raivata aikaa tälle. 

 

Löysin Youtubesta videon jossa eräs nainen kokeilee näitä tuotteita ensi kertaa ja näyttäisi siltä että hän kovin tykkäsi!